Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
FAQ

Prognoza Cibona - Cedevita 22.05.2019.

Besplatni tipovi, dojave sa 73% mogućnosti pogodka
Pratite nas i na našem novom INSTAGRAM PROFILU

KLIKNI OVDJE POSJETI NAŠ NOVI INSTAGRAM


Večina korisnika svaki je uplaćen € pretvorila u 3 € nakon godine dana. Započnite danas i uzmite bonus od 100 €


AKTUALNA PROGNOZA: Cibona - Cedevita
NAŠ PICK: Pobjeda Cedevita


- Cibona nije kalibar za skidanje Cede u ovom trenutku
- Cedevite je Cibona "crvena krpa"
- Sve preko 1.40 je realan value
* Ovaj tip je za vas pripremio profesionalni tipster, član tima TOP KLADIONICA

Kliknite gumb i kladite se po najvišjoj kvoti za ovu utakmicu (TEČAJ 1.50 ULOG 10 unita (100 eura), dobitak 150€)


U svijetu sporta stvari se brzo mjenjaju. Zbog toga je za dobar sportski tip potrebno imati pravu informaciju u pravom trenutku. Kod nas vam šaljemo 1 tip SVAKI dan, direktno u vaš inbox. Upišite vaš email i pridružite se sada!
E-mail je bil uspešno dodan.
Ne propusti više niti jedan tip!
Upiši svoj email i dobit ćeš tip u istom trenutku kada bude online! Samo 18+!
Pošalji

Za sve, koji želite više informacija o toj utakmici:
Za nešto više od 2 sata počinje „veliko“ finale hrvatskog košarkaškog prvenstva. Pod navodnicima veliko jer ova liga nema protočnost prema igdje, a finale se igra doslovno za prestiž jer niti jedna niti druga momčad nemaju niti natjecateljsku niti financijsku korsit od ovoga finala.

Za očekivati je bilo da će ovako završiti. Cibona dočekuje Cedevitu. Dok je Zadar i dalje Cibonin najveći rival, za Cedevitu je Cibona trn u oku. Nikako da uspostave dominaciju, iako su u velikoj seriji titula u Hrvatskoj. Cibona uvijek, ma s kakvim god rosterom igrala, nekako ušićari koju pobjedu u teškom meču protiv Cedevite koja je redovno, barem na papiru, značajno snažniji tim.

Na papiru i dalje Cedevita ima ogromnu prednost. Bolja su ekipa, igraju bolju košarku koliko god to smješno zvučalo jer Cedevita igra anti košarku zadnjih mjesec dana, ali Cibona nije ništa bolja. Problem za Cedevitu je to što u niti jednom trenutku u PH ne može na terenu biti više od 2 stranca, tako da uvijek netko od Cobbsa, Cooka i Pulllena mora biti na klupi. Srećom po njih, Stipanović je etnički Hrvat, ima naš pasoš i ne ulazi u tu kvotu.

Problem za Cedevitu, kako smo vidjeli u mečevima sa Zadrom je najviše jako slaba forma domaćih igrača. Bošnjak, Žganes, Krušlin, svi igledaju jako loše u ovom trenutku, Krušlin, koji slovi za ponajboljeg hrvatskog šutera, ne može već nekoliko mečeva pogoditi niti bazen.

I sada, svi očekujete da kažem da će Cibona to iskoristiti i da će slaviti. To baš i nije slučaj. Cibona je stvarno loša ove godine. Prebili su Split samo iz razloga što je Split još gori od njih u ovom trenutku, ali Cibona baš nema igru. Naravno, možes e ukazati neko kao Marić protiv Budućnosti, ili Piliepić može naći šut koji je negdje putem izgubio, ali to je sve u sferi teoretiziranja. Stanje stvari postaje još i jasnije kada se nadoda da Ljubičić, igrač od kojeg sve kreće u Ciboni, nije trenirao zadnje vrijeme te da vuče neku povredu koja ga limitira da pokaže što može. Čak je bilo upitno hoće li igrati, ali navodno će startati danas.

Kvota na pobjedu Cedevite je neopravdano visoka, bez obzira na grozan niz u utakmicama sa Zadrom. Publika će biti na strani Cibone, to je još jedan motiv za Cedevitaše da pokažu što znaju.

Za 10 unita pobjeda Cedevite je tip dana portala TOP KLADIONICA.

NAŠ PICK: Pobjeda Cedevita (okladu možete pronaći kod našeg partnera Bet at Home po 1.50 kvoti)
ULOG: 10/10 Unita (1 unit = 10 eura)