Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
FAQ

Prognoza Fenerbahce - Hatay 05.12.2018.

Besplatni tipovi, dojave sa 73% mogućnosti pogodka


Večina korisnika svaki je uplaćen € pretvorila u 3 € nakon godine dana. Započnite danas i uzmite bonus od 100 €


AKTUALNA PROGNOZA: Fenerbahce - Hatay
NAŠ PICK: Fenerbahce -5.5
 
- Fener ja za klasu bolja ekipa od Hataya
- Strašno jaka unutrašnja linija Fenera biti će nepremostiva prepreka za današnje goste
- Veliki value na hendikep domaćih, realna linija je minimalno -8.5
* Ovaj tip je za vas pripremio profesionalni tipster, član tima TOP KLADIONICA

Kliknite gumb i kladite se po najvišjoj kvoti za ovu utakmicu (TEČAJ 1.75 ULOG 3 unita (30 eura), dobitak 87.50€)

U svijetu sporta stvari se brzo mjenjaju. Zbog toga je za dobar sportski tip potrebno imati pravu informaciju u pravom trenutku. Kod nas vam šaljemo 1 tip SVAKI dan, direktno u vaš inbox. Upišite vaš email i pridružite se sada!
E-mail je bil uspešno dodan.
Ne propusti više niti jedan tip!
Upiši svoj email i dobit ćeš tip u istom trenutku kada bude online! Samo 18+!
Pošalji
Za sve, koji želite više informacija o toj utakmici:
U ovogodišnjem izdanju, malo smo zapostavili žensu Euroligu ali danas je vrijeme da se to promjeni jer je na rasporedu jedan jako dobar par.

Turski derbi između Fenera i Hataya je danas meč dana u Euroligi, a mi mislimo je pobjednik izvjestan

Hatay se ovdje našao slučajno, nisu izborili ovo natjecanje preko turske lige već za zelenim stolom. Kako je već poznato, jedna od najboljih ekipe u ligi prošle sezone, Yakin Dogu, rasformirana je ovo ljeto usljed velikih financijskih poteškoća. Uprava kluba je napravila veliki uzlet u svega dvije sezone i to im se obilo o glavu, nešto slično onome što se dogodilo našem KK Zagrebu nakon Euroligaške sezone. I eto, tako je Hatay dobio priliku igrati najjače žensko košarkaško natjecanje u Europi.

Oba turska tima su krenila u sezonu ispod očekivanja. Realno, to više vrijedi za Fener je te cure pretendiraju na F4 što je za Hatay u ovom trenutku znanstvena fatastika.

Fener se opako pojačao u ovoj godini. Na odličnu centarsku liniju Veeremenko – Vaughn dodana je i Kiah Stokers, igračica koja jako jako dobro već godinama igra u WNBA ligi. No sve to ne bi bilo suviše jako da nije dodana i Kelsey Plum, jedna od najboljih šuterica u Europi i igračica koja je u stanju razigrati bilo kakav šrot od ekipe.

Na krilu je Zandalasini koja stvarno tu ulogu pokriva jako dobro, pa možemo reći da je ženska Ekipa Fenerbahcea našla svoju verziju Datomea koju ima muška ekipa. Jako dobra šuterica i izrazita koš igračica s velikim skakačkim kvalitetama s pozicije tri je moćno oružje u ženskoj Euroligi.

Trenutnu formu Fenera najbolje može opisati to što su do zadnjih sekundi na konopcima držale Dynamo Kursk, i to na gostovanju u Ruisji, vjerojatno najbolju ekipu koju je euro košarka vidjela u zadnjih 10 ak godina.

Osobno mislim da danas Hatay nema nikakve šanse, ali u Turskoj uvijek postoji mogućnost "turske kuhinje", pa stoga idemo s manjim ulogom.

Za 3 unita pobjeda domaće ekipe u henikepu je definitivno pravi value, ocjenjujem da je u ovom trenutku na domaćem terenu Fenerbahce bolji barem 10 poena od Hataya. Neka vas ne zavara poraz Fenera od prije 15 ak dana u domaćoj ligi na gostovanju kod Hataya, u tom meču Fener nije mogao pogoditi dolsovno ništa i takav scenarij se ne može ponoviti.

NAŠ PICK: Fenerbahce -5.5 (okladu možete pronaći kod našeg partnera Bet at Home po 1.75 kvoti)
ULOG: 3/10 Unita (1 unit = 10 eura)