Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Prognoza Hrvatska - Španjolska 15.11.2018.

Besplatni tipovi, dojave sa 73% mogućnosti pogodka


Večina korisnika svaki je uplaćen € pretvorila u 3 € nakon godine dana. Započnite danas i uzmite bonus od 100 €


KLIKNI i UZMI SVOJIH 100 €

AKTUALNA PROGNOZA: Hrvatska - Španjolska
NAŠ PICK: Oba daju gol

- Dobar value na ovom tipu, realno sve preko 1.50 je value
- Naša selekija se muči sa zabijanjem ali puni Maksimir bi trebao pomoći
- Španjolci zabijaju dosta u Ligi Nacija, ali i obrana je porozna
* Ovaj tip je za vas pripremio profesionalni tipster, član tima TOP KLADIONICA

Kliknite gumb i kladite se po najvišjoj kvoti za ovu utakmicu (TEČAJ 1.86 ULOG 5 unita (50 eura), dobitak 93€)

KLIKNI i UZMI SVOJIH 100 €

U svijetu sporta stvari se brzo mjenjaju. Zbog toga je za dobar sportski tip potrebno imati pravu informaciju u pravom trenutku. Kod nas vam šaljemo 1 tip SVAKI dan, direktno u vaš inbox. Upišite vaš email i pridružite se sada!
E-mail je bil uspešno dodan.
Ne propusti više niti jedan tip!
Upiši svoj email i dobit ćeš tip u istom trenutku kada bude online! Samo 18+!
Pošalji
Za sve, koji želite više informacija o toj utakmici:
Hrvatska nogometna reprezentacija danas na domaćem terenu u Zagrebu dočekuje Španjolsku izabranu vrstu. Svi znamo kako je završio prvi meč ova dva protivnika, Hrvatska je deklasirana kao nikada u povijesti s 6 prema 0. Motiv na hrvatskoj strani za makar malu osvetu sigurno postoji.

Za razliku od prvog meča, Hrvatska danas igra u dosta promjenjenom sastavu, i to promjenjenom na bolje. Rakitić i Modrić su tu, tako da e igra Hrvatske sigurno izgledati dosta bolje. Naravno, našu vrstu muči taj problem koji imaju na lijevoj strani obrane, izbornik Dalić jednostavno nema koga tu poslati, čak se i razmišljalo o suludoj ideji da se žrtvuje Rebića i pošalje ga se tamo, no nedstatak klasnog gol igrača u naše rosteru je možda i veći problem od vječito poroznog lijevog boka.

Realno, Hrvatska je eliminirana iz ovog natjecanja. Imamo samo jedan bod iz dva meča, i iako su pred nama važne dvije utakmice u kojima s dvije pobjede idemo dalje, mislim da to nije realno za očekivati. Ovo nije SP da možeš odigrati na Ho-Ruk pa proći na penale, ovdje treba dominirati i pobijediti igrom, što mislim da nismo u stanju.

Nisu Španjolci neki bauk, nije ovo više ona dominantna ekipa iz 2014. godine recimo, ali i dalje mogu zabiti kada im padne na pamet. A nisu ni naši skroz bezopasni.

Upravo zbog toga, danas value leži na okladi OBA DAJU GOL. Španjolcima danas treba barem bod da bi bili sigurni za prolazak dalje, a Hrvatima sva tri da bi ostali u igri i još jednom pokušali šokirati cijeli  Wembley.

Meč bi na početku trebao biti dosta zatvoren, no kako se bližimo kraju, Hrvatska će se morati otvoriti, što će sigurno dati nama dosta šansi, ali i Španjolcima koji će imati dosta prostora za okomite lopte u prostor po kojima su poznati. Očekivao sam kvotu od nekih 1.50 na ovu okladu, a nikako ovako visoko.

Istina je da se mi mučimo sa zabijanjem golova, ali pred punim Maksimirom, s dva ponajbolja veznjaka na svijetu, mislim da nam danas ne bi trebalo nedostajati šansi. S druge strane, ta rupa koju imamo na lijevom beku Španjolcima će otvoriti jako puno prostora za napad i precizne cnetaršuteve.

Naravno da bi mi svi ovdje u redakciji portala voljeli da Hrvatska pobjedi, ali ne usudimo se prognozirati pobjednika. Oklada oba daju gol ima veliku težinu i dobar value tako da je po našoj prognozi to tip dana za 5 unita.

NAŠ PICK: OBA DAJU GOL (okladu možete pronaći kod našeg partnera Bet at Home po 1.86 kvoti)
ULOG: 5/10 Unita (1 unit = 10 eura)


 
UZMI 100 € BONUSA I UŽIVAJ NA BET AT HOME