Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
FAQ

Prognoza Lietkabelis - Skycop 05.01.2019.

Besplatni tipovi, dojave sa 73% mogućnosti pogodka


Večina korisnika svaki je uplaćen € pretvorila u 3 € nakon godine dana. Započnite danas i uzmite bonus od 100 €


AKTUALNA PROGNOZA: Lietkabelis - Skycop
NAŠ PICK: Lietkabelis -7.5
 
- Lietkabelis je bolja momčad
- Skycop ne samo da ne igra obranu nego nemaju niti roster koji može igrati zadovoljavajuću defenzivu
- Realno, pobjeda od 20 razlike me ne bi začudila
* Ovaj tip je za vas pripremio profesionalni tipster, član tima TOP KLADIONICA

Kliknite gumb i kladite se po najvišjoj kvoti za ovu utakmicu (TEČAJ 1.82 ULOG 5 unita (50 eura), dobitak 91 €)

U svijetu sporta stvari se brzo mjenjaju. Zbog toga je za dobar sportski tip potrebno imati pravu informaciju u pravom trenutku. Kod nas vam šaljemo 1 tip SVAKI dan, direktno u vaš inbox. Upišite vaš email i pridružite se sada!
E-mail je bil uspešno dodan.
Ne propusti više niti jedan tip!
Upiši svoj email i dobit ćeš tip u istom trenutku kada bude online! Samo 18+!
Pošalji

Za sve, koji želite više informacija o toj utakmici:
Današnji prvi par ponovo dolazi iz Litavske košarkaške lige,a govorimo o duelu Lietkabelisa i ekipa futurističkog imena, Skycopa. Prije kojih mjesec dana je Lietkabelis uslijed loših rezultat otpustio gotovo pola momčadi i doveo prave zamjene, od starta je to odmah izgledalo bolje, ali sada već poprimaju obrise prave ekipe. Ako izuzmemo glupi poraz od Dzukije, ovo je prava ekipa za sredinu tablice.

Za razliku od lani i preklani kada su imali strašne rostere, pogotovo u 2016-17 sezoni, ove godine je to skromije, ne mogu se boriti za vrh, ali su bolji i od svih iz donjeg doma, poglavito na domaćem terenu. Napustili su ih Zanis Peiners koji je bio pravi vođa u obrani, kao i braća Lavrinović koji su usprkos godinama i dalje igrali dobro za ovaj klub. Sada su Lavrnovići na drugoj strani, u dresu Skycopa, ali mislim da bi im bilo bolje da su se umirovili nego da su nastavili igrati jer je ova sezona prilično veliko razočaranje.

Osobno, moram se posuti pepelom, mislio sam da će ovaj tim Skycopa igrati dosta bolje kada sam vidio kakv su roster složili. Ovo je ekipa sastavljena od tko-je-tko veterana Litve. Braća Lavrinović su tu, Gečevičius također, Lukaskis i Lenavićius isto. No ono što sam zaboravio je to da u ovom rosteru ne postoji igrač koji može igrati obranu na ikakvom, makar juniorskom nivou. Varanauskas se trudi, nejgov presing s pozicije pleja je dobar, ali cim probiješ prvu liniju, tu više nema tko da te zaustavi osim faulom.

Upravo zato, ova ekipa prima ogroman broj poena, na 8. su od 10. mjesta u ligi po tome, a još su gori u razigravanju, poeni dolaze iz izolacija, po asistencijama su 9. tim lige. Dakle, ovaj experiment ne funkcionira i sada treba profitirati na tome.

Lietkabelis je napravio malu Yugo koloniju ovdje koja ih za sada drži dobro. Dimec, Mavra, Čakarević, Sinovec su tu i svi igraju dobru rolu. Velika prednost Lietkabelisa je danas pod košem, Dimec, Kupsas i Tarolis su nerješiva enigma za visoke igrače Skycopa, pogotovo što najbolji igrač Skycopa Brusewitz ide na Tarolisa koji mu vrlo dobro može odgovoriti u obrani.

U četvrtak su gosti igrali težak meč u kupu s Neptunasom koji je igrao u kombiniranom sastavu i ostalo je 85-85. Danas mislim da neće niti zabiti blizu toliko, a da će primiti oko 90 jer ova obrana ne može drugačije.

Za 5 unita, tip dana je pobjeda domaćeg tima u hendikepu.

NAŠ PICK: Lietkabelis -7.5 (okladu možete pronaći kod našeg partnera Bet at Home po 1.82 kvoti)
ULOG: 5/10 Unita (1 unit = 10 eura)