Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
FAQ

Prognoza Milwaukee - Toronto 16.05.2019.

Besplatni tipovi, dojave sa 73% mogućnosti pogodka
Pratite nas i na našem novom INSTAGRAM PROFILU

KLIKNI OVDJE POSJETI NAŠ NOVI INSTAGRAM


Večina korisnika svaki je uplaćen € pretvorila u 3 € nakon godine dana. Započnite danas i uzmite bonus od 100 €


AKTUALNA PROGNOZA: Milwaukee - Toronto
NAŠ PICK: Toronto -6.5


- Toronto je pregažen od serije s Philom
- Čak i prilično slabo efikasna Phiall dovukla je Raptorse u 7 utakmica
- Bucksi imaju i širinu i kvalitetu, odmorni su i mislim da ovdje danas lagano slave  
* Ovaj tip je za vas pripremio profesionalni tipster, član tima TOP KLADIONICA

Kliknite gumb i kladite se po najvišjoj kvoti za ovu utakmicu (TEČAJ 1.88 ULOG 3 unita (30 eura), dobitak 56.40€)


U svijetu sporta stvari se brzo mjenjaju. Zbog toga je za dobar sportski tip potrebno imati pravu informaciju u pravom trenutku. Kod nas vam šaljemo 1 tip SVAKI dan, direktno u vaš inbox. Upišite vaš email i pridružite se sada!
E-mail je bil uspešno dodan.
Ne propusti više niti jedan tip!
Upiši svoj email i dobit ćeš tip u istom trenutku kada bude online! Samo 18+!
Pošalji

Za sve, koji želite više informacija o toj utakmici:
Večeras u 02:30 po našem vremenu počinje najzanimmnljivije finale istočne konferencije NBA lige u posljednjih 8 sezona. Zadnjih 8 godina u finalu je bio LeBron James sa Clevelandom ili Miamiem i pobjednik se više manje unaprijed znao, no ovaj put je sve drugačije, omjeri su izjednačeni i stvarno je veliko pitanje tko će ići u veliko finale.
Situacije je zanimljivija više s činjenicom da Ratnici nisu toliko  nepobjedivi kao u zadnje 4 godine, ove godine imaju realnih mana, klupa im je „groblje“ tako da bi pobjednik Istoka, za razliku od prijašnjih godina mogao uzeti i „cijelu stvar“.

Uz Duranta, koji igra jako dobro, dva najbolja igrač ana svijetu u ovom trenutku se natječu u ovom dvoboju. Giannis i Kawhi Leonard su imali svemirske sezone i jedino pošteno je to do se sami potuku oko ulaska u finale.
Na papiru, ako itko može čuvati ovaj dvojac, onda su idealni čuvari jedan drugome, no oboje imaju tako visok skillset i atletičnost da ikakvo čuvanje ne dolazi u obzir, oboje će isporučitNa papiru, ako itko može čuvati ovaj dvojac, onda su idealni čuvari jedan drugome, no oboje imaju tako visok skillset i atletičnost da ikakvo čuvanje ne dolazi u obzir, oboje će isporučiti velike partije. Iako mi Kawhi niti malo ne leži nakon one drame oko odlaska iz Spursa, mislim da je on u ovom trenutku bolji igrač, naprosto jer ima više rješenja u napadu, dok u obrani igra malo pametnije, ali i jednog i drugog dijele nijanse.

Ovaj dvoboj će odlučiti ostatak. Može li Lowry konačno iznijeti teret barem druge opcije u doigravanju ili će opet choakati? Može li klupa Toronta, koju je čak i ona žalost od Phile nadigrala, preokrenuti siutaciju protiv jako kvalitetnog drugog unita Bucksa? Mislim da ne može i da će Raptorsi igrati točno onoliko koliko ih Leonard može povući.

Bucksi cijelo doigravanje, izuzev onog performansa s Bostonom, igraju strašno i mislim da su previše za Toronto.Raptorsi će vjerojanto uzeti domaće utakmice, ali na strani, ne vjerujem da mogu išta napraviti. Bucksi imaju širinu, i to PO širinu, i imaju igrače s mudima. Kada sve stane, kada je stani-pani situacija, Bucksi imaju Middletona i Hilla, igrače koji su dosta puta odlučili velike utakmice, dok kod Toronta nešto takvo može izvesti samo Leonard. Pitanje je i kako će se Gasol snaći u ovoj ulozi gdje nejgov igrač kampira na trici, tako da bi Mark mogao biti prilično beskoristan u ovoj seriji.

Očekujem prolazak Bucksa ali i pobjedu u prvom meču za početak.

Kako je tek prvi game serije, ne treba ići na veliki ulog.

Za 3 unita, pobjeda Bucksa u hednikepu je idealan pick za testirati teren u ovoj seriji.

NAŠ PICK: Milwaukee -6.5 (okladu možete pronaći kod našeg partnera Bet at Home po 1.88 kvoti)
ULOG: 3/10 Unita (1 unit = 10 eura)