Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Prognoza Mornar - Budućnost 11.11.2018.

Besplatni tipovi, dojave sa 73% mogućnosti pogodka


Večina korisnika svaki je uplaćen € pretvorila u 3 € nakon godine dana. Započnite danas i uzmite bonus od 100 €


KLIKNI i UZMI SVOJIH 100 €

AKTUALNA PROGNOZA: Mornar - Budućnost
NAŠ PICK: Mornar +4.5

- Mornar je doveo dva jaka pojačanja
- Budućnost van svake forme
- Value je na kontra hendikepu
* Ovaj tip je za vas pripremio profesionalni tipster, član tima TOP KLADIONICA

Kliknite gumb i kladite se po najvišjoj kvoti za ovu utakmicu (1.83 ULOG 5 unita (50 eura), dobitak 91.50€)

KLIKNI i UZMI SVOJIH 100 €

U svijetu sporta stvari se brzo mjenjaju. Zbog toga je za dobar sportski tip potrebno imati pravu informaciju u pravom trenutku. Kod nas vam šaljemo 1 tip SVAKI dan, direktno u vaš inbox. Upišite vaš email i pridružite se sada!
E-mail je bil uspešno dodan.
Ne propusti više niti jedan tip!
Upiši svoj email i dobit ćeš tip u istom trenutku kada bude online! Samo 18+!
Pošalji
Za sve, koji želite više informacija o toj utakmici:
U današnjem kolu ABA regionalne lige imamo jedan nacionalni derbi. Mornar iz Bara dočekuje Budućnost iz Podgorice u duelu giganata crnogorske košarke. Budućnost je lanjski prvak i trenutni Euroligaš pa bi bilo za očekivati njihovu pobjedu, no je li to baš tako? Budućnost igra grozno, Džikić, koji je kreariao prošlogodišnji uspjeh, totalno je podbacio, pogubio se i trenutno Budućnost izgleda jako loše. Da se Euroliga igra u starom formatu, bez odrađivanja za visokopozicionirane klubove, bio bih siguran da će Budućnost ove sezone ostati na nula u rubrici pobjede, no ovako će uhvatiti dvije tri, kada ovi jači budu malo odmarali glavne snage.

I prošli tjedan sam pisao o Mornaru, no tada sam napravio grešku i Cibona je lagano slavila. Najavljeno je bilo da će dva nova pojačanja, Sane Landing i Bobby Brown igrati u Zagrebu, no zaigrali nisu. Za danas su 100% spremni i svoj debi imaju u večerašnjem meču. Landing je jako dobar defenzivac i atleta koji je svoje ime napravio u Francuskoj i sigurno će biti jako bitna karika danas u borbi protiv oba Clarka koji su u rosteru Budućnosti.  Browna ne teba previše predstavljati, prije 5 godina je bio MVP Eurolige u dresu Montepaschi Siene, gdje je imao monstruoznu sezonu, da bi se kasnije gubio po kinskoj ligi i NBA G ligi kako se danas razvojna liga zove. U dresu Olmpiacosa lani je bio grozan, no ovo je ipak niža razina košarka i kontrolirano ludilo koje Pavičević dopušta igračima će mu sigurno pasati jer je takav tip košarkaša.

Budućnost igra jako loše. Craaft je napustio tim i to je jako dobar potez, ali ono što nije dobro je slijedeće. Budućnost je marginalizirala igrače koji su im donjeli poršlogodišnju titulu. Gordić, Šehović, Ivanović su svedeni na igrače role, a klub je dan u ruke Clarkovima i Jackssonu koji ne pokazuju dovoljno za te ovlasti. Earl Clark je klasa, Jacksson isto, ali jednsotavno su oboje prevelike crne rupe, kada prime loptu,  povratnog pasa nema.

Mornar uvijek može zapapriti najjačima. Imaju jako dobar roster za ovaj stil igre koji preferiraju. Dakle, u backcourtu imaju Koeninga, Vraneša, Wallera i Browna, a sva četiri igrača su strašni, doslovno strašni šuteri. Dolazak Browna znači i odlacak Carringtona, a to uopće nije loše jer dečko nije ništa pokazao.

Budućnost će napuniti Mornar pod košem, no mislim da jaka vanjska linija gostiju može zadržati ovu utakmicu na jedan do dva posjeda, pa tako predlažem Mornar +4.5 za 5 unita uloga.

NAŠ PICK: Mornar +5.5 (okladu možete pronaći kod našeg partnera Bet at Home po 1.83 kvoti)
ULOG: 5/10 Unita (1 unit = 10 eura)


 
UZMI 100 € BONUSA I UŽIVAJ NA BET AT HOME