Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
FAQ

Prognoza Mornar - Partizan 20.09.2018.

Besplatni tipovi, dojave sa 73% mogućnosti pogodka


Večina korisnika svaki je uplaćen € pretvorila u 3 € nakon godine dana. Započnite danas i uzmite bonus od 100 €


AKTUALNA PROGNOZA: Mornar - Partizan
NAŠ PICK: Pobjeda Partizan
- Razlika u klasi je očita, pogotovo u kontroli skoka i reketu
- Mornarovi turbobekovi nemaju iskustvo igranja pod press obranom koju njeguje Partizan
- Kvota je dosta visoka, sve preko 1.50 je value zbog realne razlike u kvaliteti
* Ovaj tip je za vas pripremio profesionalni tipster, član tima TOP KLADIONICA

Kliknite gumb i kladite se po najvišjoj kvoti za ovu utakmicu (1.65- ULOG 10 unita (100 eura), dobitak 165 €)

U svijetu sporta stvari se brzo mjenjaju. Zbog toga je za dobar sportski tip potrebno imati pravu informaciju u pravom trenutku. Kod nas vam šaljemo 1 tip SVAKI dan, direktno u vaš inbox. Upišite vaš email i pridružite se sada!
E-mail je bil uspešno dodan.
Ne propusti više niti jedan tip!
Upiši svoj email i dobit ćeš tip u istom trenutku kada bude online! Samo 18+!
Pošalji
Za sve, koji želite više informacija o toj utakmici:
Danas konačno službeo započinje nova sezona ABA lige. Naravno, ne otvara se s utakmicom prvenstva već se kao i prošle godine otvara Super Kupom. Natjecanje je revijalnog karaktera ali kako je ova ABA liga jedna od najjačih ikada, sve ozbiljne ekipe su došle ovdje pokazati mišiće, što mogu i znaju.

Za našu analizu sam odabrao meč Mornara i Partizana u kojem sam mišljenja da je beogradski velikan debelo debelo podcjenjen. Ja stvarno nisam uvjeren u to da je Mornar ozbiljna ekipa.

Dovedeni su opet stranci upitne kvalitete bez ijednog pojačanja koje bi garantiralo nekakv iskorak u odnosu na prošle dvije godine. Niti jedan od dovedenih igrača nije rang jednog Antabie Wallera kojeg su imali u rosteru pred dvije sezone. Carrington i Koning su dovedeni iz NBA lige, oba se dobro poznaju jer su vrlo često igrali zajedno u Grand Rapidsu (prvonavedeni je bio na dvostranom ugovoru s Pistonsima kojima je filijala Grand Rapida, dok je drugi full-time igrao u G Ligi kako se to sada zove). Oboje su dinamični kombo bekovi koji znaju zabiti koš ali su vrlo neodgovorni u obrani, a mislim da su ipak još uvijek nedovoljno kvalitetni u napadu da bi to mogli pokriti enormnim poenima. U igri u kojoj primat imaju američki plejevi, pitanje je kako će se rasno krilo, kao što je novopridošli Drenovac uopće snaći, tako da mislim da nećemo vidjeti onoga Drenovca koji zabija 20 kome hoće koji se prikazivao u dresu MZT-a.

Partizan je složio ozbiljan tim. Ove godine su se okrenuli svom dobro poznatom scenariju, fizičkoj košarci s odličnim unutarnjim igračima gdje su skok i obrana osnovni postulati svega što trener traži. Čanak je jako dobar trener i sigurno veliki upgrade nakon lutanja s Mutom prošle godine. Partizan nema DNA da igra na 200 koševa, oni su ratnička ekipa, tko god bio na rosteru.

A ove im godine ne fali ni poena, za promjenu. Pojačanja koja su dovedena nisu renomirana ali izgledaju dobro, imaju dobra tijela i mislim da su kupovani s ciljem. Nadalje, Partizan ima toliku nadmoć pod košem da ne znam kako se Mornar misli obraniti iti jedan napad, a kamo li u seriji.

Možda i najbitnije, Partizan je nakon 3-4 godine izbivanja s ikakve scene, rezultatski gledano, gladan uspjeha i sve će dati da uzmu ovaj Superkup.

Pobjeda Partizana je tip dana za puni ulog.

NAŠ PICK: Pobjeda Partizan (okladu možete pronaći kod našeg partnera Bet at Home po 1.65 kvoti)
ULOG: 10/10 Unita (1 unit = 10 eura)