Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Prognoza Portand - Boston 12.11.2018.

Besplatni tipovi, dojave sa 73% mogućnosti pogodka


Večina korisnika svaki je uplaćen € pretvorila u 3 € nakon godine dana. Započnite danas i uzmite bonus od 100 €


KLIKNI i UZMI SVOJIH 100 €

AKTUALNA PROGNOZA: Portland - Boston
NAŠ PICK: Pobjeda Boston

- Boston je u ovom trenutku bolja ekipa
- Lilliard i McCollum ne mogu raditi što žele kontra Smarta i Broena
- Value je na Money Lineu
* Ovaj tip je za vas pripremio profesionalni tipster, član tima TOP KLADIONICA

Kliknite gumb i kladite se po najvišjoj kvoti za ovu utakmicu (TEČAJ 2.35 ULOG 5 unita (50 eura), dobitak 117.50€)

KLIKNI i UZMI SVOJIH 100 €

U svijetu sporta stvari se brzo mjenjaju. Zbog toga je za dobar sportski tip potrebno imati pravu informaciju u pravom trenutku. Kod nas vam šaljemo 1 tip SVAKI dan, direktno u vaš inbox. Upišite vaš email i pridružite se sada!
E-mail je bil uspešno dodan.
Ne propusti više niti jedan tip!
Upiši svoj email i dobit ćeš tip u istom trenutku kada bude online! Samo 18+!
Pošalji
Za sve, koji želite više informacija o toj utakmici:
Kada sam vidio ovu kvotu, mislio sam da je potvrđeno da je Irving još uvijek OUT, kada gle čuda, potvrđeno je da Kyrie Itving večeras igra protiv Blazersa. Ovu analizu otvaramo odmah tipom "u glavu". Boston na gostovanju u Portlandu pobjeđuje domaćina. To je naš tip večeri iz NBA lige. Zašto smo se na to odlučili?

Portland je po meni prilično precjenjena ekipa. Imaju jako loša krila, koja nisu toliko opasna po koš, a sve svoje uspjehe temelje na dvojcu McCollum-Lilliard, koji rade veliku štetu s perimetra. I jedan i drugi su pravi španeri i igrači čiji šut ima neograničen domet, ali i jedan i drugi su sitniji bekovi koje se ne mora nužno, niti može, kompletno zaustaviti, ali se mogu otežati pozicije s kojih uzimaju svoje šuteve i može im se značajno smanjiti efikasnost. Kada oboje nisu oko 47-50% šuta, Portland se ne može nadati pobjedi protiv najboljih ekipa lige.

Svaka oklada na Boston je oklada na roster, ali i na trenera Stevensa. Ekipa koja živi od skok šuta, a da se ne zove Golden State, po meni ne može biti favorit protiv Celticsa. Osim što imaju obrane koliko želiš, imaju dužinu i imaju Smarta koji može "staviti u džep" bilo kojeg vanjskog igrača u ligi. Jedan McCollum će imati dosta problema s njime, Smart jeste mrvu niži, ali je toliko jak u tijelu da te lako izbaci iz "tvoje" pozicije i tako ti oteže šut. Računajući predsezonu, Portland na domaćem terenu u zadnjih 15 utakmica ima samo 3 poraza, i to dovoljno  govori o tome koliko su jaki na domaćem terenu, ali ja stvarno vjerujem u ovaj Boston večeras.

Kelti su među najboljim timovima u branjenju linije za tri poena, jako rijetko naprave fijasko u obrani da igrač ostane sam na šutu, a kretnje u timskoj obrani perimetra su dovukli skoro do savršenstva.

Jači su od Portlanda i pod košem, a kako Blazersi nisu pretjerano visok tim (istina, tu je Nurkić, jak je i sve to, ali ne znam koliko će biti koristan danas, jer za svaki poen koji zabije u napadu, barem dva će pasti preko njega u obrani jer su Celticsi majstori u izvlačenju tromog visokog vani i napadanju kroz pick zahvaljujući Horfordu koji je ozbiljna prijetnja iza linije za tri poena), Boston će moći igrati sa svojom najboljom small ball postavkom u kojoj svi mogu preuzimati sve. Tada startaju Irvinga na pleju, Brown, Hayward i Tatum pokrivaju pozicije od 2 do 4 zavisno o match-upu dok je Horford u reketu kao jako mobilna petica.

Uzevši sve faktore u obzir, mislim da je ovo 55-45 meč u korist Bostona tako da nam je ova kvota dosta veliki value.

Očekujem dobar meč i pobjedu gostiju iz TD Gardena, a na takav ishod idemo s 5 unita.

NAŠ PICK: Pobjeda Boston (okladu možete pronaći kod našeg partnera Bet at Home po 2.35 kvoti)
ULOG: 5/10 Unita (1 unit = 10 eura)


 
UZMI 100 € BONUSA I UŽIVAJ NA BET AT HOME