Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Sportska prognoza za 10.03.2017.

Ukoliko želite najbolje kvote i najširu ponudu na sportske događaje 
 

Xinjiang - Liaoning 12.35
BET365 kvote: 1.37 3.15
Bet at Home kvote: 1.30 3.10

Došlo je vrijeme da neko skine Liaoning s trona kineske košarke. Dugo vremena su u vrhu, ali njihov put ove godine završava u polufinalu. Nisu narpavili potrebne promjene za ovu godinu, Houdson jeste briljantan igrač, ali ima već 33 na leđima i ne može se sam nositi s turbobekovima koji dolaze u potrazi za jakim ugovorima u kinesku ligu. Randolp ne pokazuje ništa i jasno je da je od dominantnog centra koji je predvodio u brojkama za visoke igrače ovu ligu godinama, ostalo samo ime, jako čudno ime. Xinjaing je napravio odličan posao na ljeto, skupili su Adamsa za ogromnu lovu iz Baskonie, doveli su Blatchea koji je i dalje jedan o najboljih napadača s niskog posta van NBA (sjetite se što je u dresu Filipina napravio Anti Tomiću, Luki Žoriću i hrvatskoj repki), i dali veliku priliku čudu od djeteta, 218 cm visokom Zhou Qiu.  Imaju samo 6 poraza ove goidne, a čak bi i ovu seriju mogli proći neokrznuti.

NAŠ PICK: Pobjeda XinJianga s 7 ili više koševa razlike  (okladu možete pronaći kod našeg partnera BET365  po 1.90 kvoti)

Za naše vrijedne i svakodnevne pratitelje, pripremili smo VELIKI BONUS kod Bet at Home Kladionice. Sljedite BONUS klikom na link i ostvarite pravo na 200 do 500€, PRIMAMLJIVO, zar ne?

 

Bourges - Dynamo Kursk 19.30
BET365 kvote: 3.15 1.34
Bet at Home kvote: 3.04 1.30

Nakon dugo vremena, košarkaška Euroliga možda dobije novog Kralja, ili bolje rečeno Kraljicu. Kursk je složio toliko dobru ekipu da mogu bez problema parirati Ekanteriburgu. Strašan roster imaju, nevjerojatne šutere i odlična krila. Trenutni MVP ženske NBA lige trenutno igra za Kursk, a riječ je o Nigerijki Ogumwike. Jedina mana ove ekipa je ne pretjerano dobra dubina rostera pod košem, i tu ih često protivnici nižeg ranga, kao Bourge u prvoj utakmici, dobrano napuniti. Pretpostavka je da su se malo prilagodili za drugu utakmicu i da je kovta jako utjecana tom malom pobjedom. Podsjecamo, bile su 17 poena favorit, a na kraju jedva pobjedile s +4. Prilagodba, kako kaže trener, biti će u vidu spuštanja navedene Nigerijke u niski post, gdje često igra u ženskom NBA. To bi trebalo oduzeti Bourgesu sve napadačke opcije i otvoriti Kursku još dosta mogućnosti na obe strane terena. Ogumwike će zahtjevati udvajanje na niskom postu, a dobar je dodavač iz "double-teama", pa će ostati pregršt šuteva za briljantne šuterke, Cruz, McCoughtry i Prince. Bourges se nema čime suprostaviti ovako jakoj ekipi po drugi put u par dana i očekujem snažnu pobjedu gosta.

NAŠ PICK: Pobjeda Dynamo Kurska s 9 ili više koševa razlike (okladu možete pronaći kod našeg partnera Bet at Home po 2.29 kvoti)
.

Provjerite i ostalu ponudu za Cetvrtak!
Registriraj se i ostvari dobitak!!! Klikni ovjde!