Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet
E-mail je bil uspešno dodan.
Želiš li biti uvijek obaviješten?
Upiši svoj e-mail i primaj najzanimljivije rezultate, ljestvice, vijesti i savjete direktno u svoj inbox!
Pošalji
Vjeruj nam da mrzimo spam više od tebe i zato ćeš od nas uvijek primati samo zanimljive i korisne sadržaje – one koje ti želiš! Tvoj e-mail je kod nas siguran i NIKAD neće biti posredovan trećim osobama. 

UEFA Superkup: kladionice, rezultat

UEFA Superkup fudbalski je meč koji svake godine igraju pobjednici dva najviša evropska klupska takmičenja u fudbalu: UEFA Lige Šampiona i UEFA Lige Evrope. Prvi meč je odigran 1972 godine.
29 godina ili od 1972. do 1999. godine to je bilo između pobednika Kupa Evropskih šampiona i Kupa pobednika kupova od 2000. između pobednika Lige Šampiona i UEFA Kupa, koje je 2009. postao UEFA Liga Evrope. Od 1997.godine igrane su dvije utakmice u mjestima učesnika, a od 1998. igra se samo jedna utakmica i to do 2012. uvijek na stadionu Luj II u Monaku.
Od 2013. pa svake nasljednje godine se koristi drugi stadion za potrebe Superkupa. Takmičenje se je prvobitno sastojalood dve utakmice; jedna utakmica se igrala na stadionu jednog kluba finaliste, a druga utakmica na stadionu drugoga finaliste. Bilo je i izuzetaka, naravno.. 1991 godine kada Crvenoj Zvezdi nije bilo dozvoljeno da ugosti suparnički Mančester Junajted u Jugoslaviji,zbog tadašnjeg rata koji se vodio, pa je zbog toga igrana samo jedna utakmica.
KLADIONICE
POSLEDNJI REZULTATI
LJESTVICA
Trenutno nema predviđenih klađenja u ovoj kategoriji.