Sportska kladionica

Kontakt

Kontakt
22Bet

Tenis free pick za 15.03.2017.

Ukoliko želite najbolje kvote i najširu ponudu na sportske događaje 
 

Rafael Nadal - Roger Federer 01.00
BET365 kvote: 1.66 2.20
Bet at Home kvote: 1.60 2.19

Ono što je u nogometu "El Classico", to je u tnisu dvoboj ova dva gospodina. Što itko imao za reći, ova dvojca su vjerojanto najbolja u povijesti bijelog sporta. Tako različiti, a opet tako slični, jedan genijalan na sporijim podlogama, drugi master brzih uvijeta. No ipak, mislim da danas, kada su obojca na zalazu, nema potrbe govoriti o Federeru kao nosiocu kompleksa zvanog Nadal. Oboje u međusobnim mečevima daju sve i užitak ih je za gledati. H2H je naravno u korist Nadala, ali danas ipak ne vidim tako situaciju. Kvota je formirana ovako izrazito na stranu Nadala jer je poznato da je Indian Wells jedan od najsporijih hard terena. No, Nadal se muči poprilično na početnom udarcu i nekako očekujem više prilika za obrat Rogera Federera. Sve u svemu, ovo će biti jako zanimljiv i kvalitetan meč, Fed je podcjenjen i to treba iskoristiti. 

NAŠ PICK: Pobjeda Rogera Federera (okladu možete pronaći kod našeg partnera BET365  po 2.20 kvoti)

Za naše vrijedne i svakodnevne pratitelje, pripremili smo VELIKI BONUS kod Bet at Home Kladionice. Sljedite BONUS klikom na link i ostvarite pravo na 200 do 500€, PRIMAMLJIVO, zar ne?

 

Boca - Quilmes 01.00
BET365 kvote: 1.35 3.05
Bet at Home kvote: 1.36 2.75

Boca se grčevito bori za ostanak, a da bi to ostvarili, treba ima oko 70%pobjeda do kraja, spasit će se, ali Po nikako ne mogu uhvatiti. Quilmes je tu, ekipa iz donjeg doma, poprilično loša, koja baš ne može puno ni napredovati ni nazadovati. Igram Bocu svaku utakmicu do kraja sezone, razlog tome je dodatak Delfina na roster. Carlos je stara iskusnjara, još i sada definitivno NBA igrač i za ovu ligu ima barem 30 poena u rukama, po utakmici. Danas se očekuje njegova puna minutaža, dosta će ga se udvajati, što ostavlja previše prostora za Grke(stvarno ne znam proslovkati ime) pod košem, koji ima stvarno finu jedan na jedan tehniku. Realno, Boca je danas u prednosti barem 10 poena.

NAŠ PICK: Pobjeda Boca Juniorsa (okladu možete pronaći kod našeg partnera Bet at Home  po 1.36 kvoti)


Provjerite i ostalu ponudu za Srijedu!
Registriraj se i ostvari dobitak!!! Klikni ovjde!